ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


Από το 2006, η Paspartu παρέχει στους πελάτες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υψηλής ποιότητας μεταφράσεις και υπηρεσίες τοπικής προσαρμογής. Τα γραφεία της στεγάζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας στην Αθήνα.

 

Η δημιουργία του Διαγνωστικού Κέντρου Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ πριν από λίγα χρόνια, ήταν ένα εγχείρημα με σαφείς στόχους και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.Στόχευε στην βελτίωση των υπηρεσιών της Διαγνωστικής και Προληπτικής Ιατρικής και επεδίωκε την αλλαγή φιλοσοφίας στην προσέγγιση του εξεταζόμενου.

 

 

 ΧΟΡΗΓΟΙ


 Το Ορθοπαιδικό Κέντρο παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες μέσα από σύγχρονες ιατρικές μεθόδους. Διαθέτει εξειδικευμένο διαγνωστικό εξοπλισμό για άμεση και ασφαλή διάγνωση (υπέρηχος μυοσκελετικού , μέτρηση οστεοπόρωσης). Παρέχει νέες μέθοδους θεραπείας ( Αυξητικοί παράγοντες ενεργοποίησης βλαστοκυττάρων PRP) .Η εξειδίκευση ,η μακροχρόνια εμπειρία και η συνεχιζόμενη Ιατρική εκπαίδευση διασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ


Η εταιρεία «Photovekris» είναι οικογενειακή επιχείρηση και διαθέτει 4 υπερσύγχρονα φωτογραφικά καταστήματα στην Αθήνα!
Κοντά στις τεχνολογικές, και όχι μόνο, εξελίξεις της εποχής προσπαθούμε να προσφέρουμε συνεχώς ιδιαίτερες προτάσεις σχετικά με τις εκτυπώσεις των φωτογραφιών σας! Στα καταστήματα μας θα επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να εκτυπώσετε εύκολα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε άλμπουμ & κορνίζες, θα μεγεθύνετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε φωτογραφικό χαρτί, σε καμβά, σε αυτοκόλλητο και άλλα πολλά υλικά!

Μεγάλοι Χορηγοί


Χορηγοί


Επικοινωνήστε μαζί μας!


Με την ίδια αγάπη και ακόμη περισσότερα όνειρα συνεχίζουμε