Ροή Ειδήσεων  

5 Club Management 1 First

Διοίκηση


30/08, 18:49
   

Μίνι

Αποτελέσματα Λαχειοφόρου Αγοράς 2018

Details

Αποτελέσματα Λαχειοφόρου Αγοράς 2018 (Κλήρωση: 17/6/2018)

 

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τη λαχειοφόρο αγορά του  συλλόγου μας η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018, είναι τα ακόλουθα:

 

1) Smart TV 42" : Λαχνός 3301

2) Laptop 15" : Λαχνός 1973

3) 3ημερο ταξίδι στο Μουζάκι: Λαχνός 3304

4) Playstation Portable: Λαχνός 3247

 

Οι νικητές που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τα δώρα τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύλλογο για την παραλαβή.

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της Ένωσης Τραχώνων/Δία Αλίμου

Τελετή Λήξης και λαχειοφόρος αγορά

Details

Η ομάδα μας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην καθιερωμένη Τελετή Λήξης της αγωνιστικής χρονιάς 2014 – 2015 την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 19:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου, όπου θα διεξαχθεί και η κλήρωση για τους νικητές της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του συλλόγου μας. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα δώρα είναι ένα Αpple i-pad mini wi-fi 16GB, 2 τηλεοράσεις 32'' Panasonic Smart HD ready LED και 3 ποδήλατα 26'' Matrix Sting, 21 speed, εξαρτήματα Shimano, ενώ ο κάθε λαχνός στοιχίζει 1 ευρώ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τους εφόρους του τμήματός σας ή από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου. Η συμβολή σας στην αγορά λαχνών είναι πολύτιμη για να προσφέρουμε υψηλότερου επιπέδου συνθήκες άθλησης για τα παιδιά μας. 

 

Εξάλλου σας ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις θα διεξαχθούν κανονικά μέχρι 30/06/2015.

 

Το ΔΣ της Ένωσης Τραχώνων - Δία Αλίμου

 {jcomments off}

Σεμινάριο Μπάσκετ Μικρών Ηλικιών (Δήλωση Συμμετοχής)

Details

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με τον τεχνικό μας διευθυντή, Γιάννη Τσουμπρή,  θα φιλοξενήσουμε τον μπασκετάνθρωπο Σάκη Δέλιο, σε μία παρουσίαση του μπάσκετ για τις μικρές ηλικίες.
Καλούμε όλους τους προπονητές να είναι κοντά μας και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικές με το άθλημα που αγαπάμε και την διδασκαλία του.


Προσέλευση προπονητών 08:30 - 09:00
Έναρξη σεμιναρίου 09:00.

 

Σημείωση: Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο (προπονητές και μελλοντικοί προπονητές) θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και θέμα "Σεμινάριο 5/7" , έτσι ώστε να ετοιμάσουμε τη βεβαίωση συμμετοχής του!


Κλειστό Αλίμου:
Ελ. Βενιζέλου & Θεσσαλίας, Άλιμος


 

 

Seminario Mikrwn Hlikiwn

Νέος Προπονητής Ανδρικής Ομάδας

Details

Η Ένωση Τραχώνων/Δία Αλίμου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μανώλη Πετρουγάκη.

Η διοίκηση επιθυμεί να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος προπονητή της αντρικής ομάδας, για τις υπηρεσίες που πρoσέφερε στο σύλλογο και του εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας του.

Την καθοδήγηση της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών, αναλαμβάνει ο προπονητής κ. Κώστας Χαριτάτος

Η νέα συνεργασία αποσκοπεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα συνδυάζει την εμπειρία και το ταλέντο των παικτών του συλλόγου.

 

{jcomments off}

Επιστολή Διαμαρτυρίας

Details

{jcomments off} 


 

Αναγνωρισμένο Αθλητικό ΣωματείοBasket TPAX Logo

«Ένωση Τραχώνων / Δία Αλίμου»

Ελ. Βενιζέλου & Θεσσαλίας, Άλιμος  

www.traxonesbc.gr


 

 

 

       Άλιμος, 04/06/2014

Προς :

Πρόεδρο και Δ.Σ. ΕΣΚΑ ΝΑ

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Με έκπληξη διαβάσαμε εχθές την ανακοίνωση που εκδώσατε κοινοποιώντας την υπ’ αριθμ.98/26-05-2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, το πώς σκέφτονται και αποφασίζουν τα όργανα που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του Ελληνικού Αθλητισμού.

Σε μια περίοδο που τόσο τα σωματεία όσο και οι Ενώσεις τους, κυριολεκτικά αιμορραγούν οικονομικά, πασχίζοντας να επιβιώσουν να προκύπτουν τέτοιες καταδικαστικές αποφάσεις.

Είναι προφανές ότι οι κύριοι που λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις σε καμιά περίπτωση δεν σκέφτονται την ανάπτυξη του αθλήματος και την παραγωγή αθλητών από τα φυτώρια των ομάδων.

Είναι επίσης προφανές ότι αδιαφορούν για τη διεξαγωγή πρωταθλημάτων μικρών ηλικιών, ίσως γιατί δεν υπάρχουν τηλεοπτικά δικαιώματα και διαφημίσεις για να αποφέρουν οικονομικά οφέλη στην ομοσπονδία.

Δεν εξηγείται αλλιώς μια απόφαση η οποία έχει σαν μοναδικό στόχο να γεμίσει τα ταμεία της Ομοσπονδίας με τα χρήματα που ενδεχομένως κόπηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό. Το μέτρο αυτό δεν έχει καν ανταποδοτικό χαρακτήρα δεδομένου ότι δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τα σωματεία.

Στο πρόσφατο παρελθόν τα σωματεία αναγκάστηκαν να επιβαρυνθούν το κόστος για τους διαιτητές και κριτές. Ένα κόστος υψηλότατο το οποίο μέχρι πριν δύο χρόνια ήταν στην ευθύνη της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό για ένα σωματείο που συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα (άνδρες, έφηβοι, παίδες, παμπαίδες, μίνι) το κόστος είναι περίπου 2.500 €. Παρά το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχει καμία άλλη παροχή από την Ομοσπονδία ή τις Ενώσεις τα περισσότερα σωματεία το δέχθηκαν στη λογική της ανταπόδοσης. Μάλιστα εμείς ως σωματείο είχαμε υποβάλλει αντίστοιχη πρόταση πριν την υιοθέτηση από την Ένωση με στόχο την άμεση κάλυψη των διαιτητών / κριτών ώστε να αποφεύγονται αναβολές αγώνων λόγω μη έλευσης των εμπλεκομένων.

Το νέο μέτρο όμως καταδικάζει οικονομικά τα σωματεία. Θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε σε μαζικές διαγραφές αθλητών και παραίτηση από τα μη υποχρεωτικά πρωταθλήματα. Θα διατηρούμε αριθμό αθλητών μόνο όσων απαιτούνται για τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα ανδρών και παίδων.

Αυτός είναι ο στόχος της Ομοσπονδίας; Να διαλύσει τα σωματεία και την παραγωγή νέων αθλητών; Σήμερα το Σωματείο μας αριθμεί περισσότερους από 180 αθλητές με Δελτίο Αθλητή. Αυτό σημαίνει ένα καταρχήν κόστος 1.800 €. Εάν σε αυτό το κόστος προστεθούν τα νέα δελτία μετεγγραφών και νέων αθλητών (μίνι 2003 – 2004) το κόστος θα προσεγγίσει τις 2.500 €.

Κύριοι, δεν αντέχουμε να συνεχίσουμε. Η Ένωση οφείλει να προστατέψει τα σωματεία – μέλη της. Να επιτελέσει τον θεσμικό της ρόλο και να αντιταχθεί σε αυτό το μέτρο. Θα πρέπει άμεσα να συγκαλέσετε έκτακτη γενική συνέλευση για να υπάρξει μια ενιαία θέση στο θέμα.

Εξάλλου η πρόσφατη απόφαση δεν είναι η μόνη που θεωρούμε ότι οδηγεί σε μαρασμό τον παραγωγικό αθλητισμό. Η απαγόρευση συμμετοχής των 18χρονων στα πρωταθλήματα εφήβων, η μη αύξηση αθλητών (όριο 25) άνω των 18 ετών στα δυναμολόγια των σωματείων και η μη δημιουργία πρωταθλήματος νέων ανδρών (κάτω των 22 ετών) ωθεί τους νέους μακριά από τον αθλητισμό. Ένας έφηβος που στα 17 χρόνια του διακόπτει τον αθλητισμό λόγω Πανελλαδικών Εξετάσεων όταν επανέρχεται, του απαγορεύουν οι διατάξεις να συμμετέχει σε αγωνιστικά τμήματα. Προφανώς ένας μαθητής που διέκοψε τον αθλητισμό δεν είναι έτοιμος για να ενταχθεί σε ανδρικές ομάδες. Άρα η Ομοσπονδία στέλνει αυτόν τον έφηβο στο σπίτι του. Έτσι προάγεται ο αθλητισμός άραγε;

Καταλήγουμε σε προτάσεις συγκεκριμένες και ζητάμε από την Ένωση κοινοποίηση του παρόντος και στα υπόλοιπα σωματεία:

-      Έκτακτη Γενική Συνέλευση μέχρι την Τετάρτη 18/6/2014

-      Απόφαση της Ένωσης που θα απορρίπτει την σχετική εγκύκλιο της Ομοσπονδίας. Σε περίπτωση μη απόσυρσης από την Ομοσπονδία με ευθύνη της Ένωσης να μην πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

-      Κοινοποίηση της απόφασης στις υπόλοιπες ενώσεις ώστε να γενικευτεί η αντίδραση.

-      Προώθηση πρότασης διεξαγωγής πρωταθλημάτων U22 / U17 σε αντικατάσταση των πρωταθλημάτων Εφήβων / Παίδων.

-      Αύξηση του συνόλου των 25 αθλητών και 20 αθλητριών άνω των 18 που δικαιούται να έχει κάθε σωματείο στη δύναμή του.

Αναμένουμε για την άμεση δραστηριοποίησή σας ως προς τα ανωτέρω.

Σε περίπτωση που η Ένωση δεν ευαισθητοποιηθεί σας ενημερώνουμε ότι η προσπάθεια συντονισμού θα ξεκινήσει με πρωτοβουλία μας σε ότι αφορά τα σωματεία της ΕΣΚΑ ΝΑ.

 

Με εκτίμηση

Για την Ένωση Τραχώνων / Δία Αλίμου

   Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γ. Γραμματέας    

  

Κων/νος Φραγκούλης                                                     Ιωάννα Κυριακοπούλου

 


                       

 

 

   

Αγώνες/Εκδηλώσεις  

   

Αξίζει να δείτε  

Cis Button Left21Cis Button Right21
Picture5 5
Πρόγραμμα Προπονήσεων 2019-2020
Διαβάστε περισσότερα!
Afisa
Πληροφορίες Εγγραφών
Διαβάστε περισσότερα!
Traxoneslogo
Αποτελέσματα Λαχειοφόρου Αγοράς 2018
Διαβάστε περισσότερα!
   

Υποστηρικτές  

   

Προπονήσεις  

   
© traxonesbc.gr - All Rights Reserved