Ροή Ειδήσεων  

5 Club Management 1 First

Διοίκηση


30/08, 18:49
   

Αγωνιστικά Τμήματα

Αγώνας Νέοι 04/12

Details

04/12 /2013

 

ΕΝ.ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ - AO ΠΡΩΤΕΥΣ

 

66   -   29

 

 

Με φόρα στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ !!!

 

 

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας Τετάρτη στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, που η ομάδα μας δεν χρειάστηκε να περιμένει το σφύριγμα της λήξης για να πανηγυρίσει, όπως συνηθίζει, αλλά προσέφερε ένα ευχάριστο βράδυ στους πιστούς φίλους της.

 

Μετά την σχετικά άνετη επικράτηση επί του Ιωνικού Νικαίας, είχε σειρά ο ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ, που παρουσιάσε αξιόμαχο σύνολο, αλλά ήταν εξαιρετικά άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Το συγκρότημα του ακούραστου προπονητή Μανώλη Πετρουγάκη μπήκε στην αρχή νωχελικά, αλλά με την αυτοπεποίθηση της ομάδας που πρωταγωνιστεί, σύντομα ανέκτισε προβάδισμα 15-20 πόντων, που μεγάλωνε συνέχεια, με μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες , οι Βασίλης - Μιχάλης Ραζής , ο Παπαδημητρακόπουλος συνέχισαν, με κεκτημένη ταχύτητα από τα προηγούμενα παιχνίδια, να αλωνίζουν στο παρκέ, οι ψηλοί μας Μάντζαρης, Αριστομένους, Νικητάκης, Μπερέτσος,   σκόραραν με υψηλά ποσοστά και κυριάρχησαν κατά κράτος στη ρακέτα, οι Κωνσταντινόπουλος, Παπαπέτρου, Τσιγώνιας και Μανιαδάκης έδειξαν ότι αποτελούν πολύτιμους κρίκους στην ομάδα και αμυντικά και επιθετικά , ενώ ο Κοντοζόπουλος προσπάθησε φιλότιμα να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

 

 

 

Σχολιάστε

Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί στο σχολιασμό σας, καθώς οποιοδήποτε προσβλητικό σχόλιο θα διαγράφεται από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.Στο τέλος της φόρμας αυτής θα πρέπει να εισάγετε τη λέξη που σας εμφανίζεται στο γκρι πλαίσιο, για την ασφαλή λειτουργία της εφαρμογής.


36717
Ανανέωση

   

Αγώνες/Εκδηλώσεις  

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ -22/09, 19:30
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΙΜΟΥ
   

Αξίζει να δείτε  

Cis Button Left21Cis Button Right21
Picture5 5
Πρόγραμμα Προπονήσεων 2019-2020
Διαβάστε περισσότερα!
Afisa
Πληροφορίες Εγγραφών
Διαβάστε περισσότερα!
Traxoneslogo
Αποτελέσματα Λαχειοφόρου Αγοράς 2018
Διαβάστε περισσότερα!
   

Προπονήσεις  

   
© traxonesbc.gr - All Rights Reserved