Ροή Ειδήσεων  

5 Club Management 1 First

Διοίκηση


30/08, 18:49
   

Αγωνιστικά Τμήματα

Αγώνας Νέοι 27/11

Details

27 /11 /2013

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΕΝ.ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ 59 - 70

Ψηλές πτήσεις στο Πρωτάθλημα της  ΕΣΚΑ !!!

Αυτή η Τετάρτη στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, ήταν λίγο διαφορετική για την ομάδα μας των Νέων, καθώς, αν και εκτός έδρας, δεν καρδιοχτύπησε τον κόσμο της, αλλά έδειξε να αισθάνεται άνετα με το σταθερό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στην επόμενη φάση.
Μετά την επική αναμέτρηση με την ΑΕΚ, είχε σειρά ο Ιωνικός Νικαίας που είχε βλέψεις να ανακόψει την ανοδική πορεία της ομάδας μας. Αυτήν τη φορά όμως, το μπαρουτοκαπνισμένο συγκρότημα του εμπνευστή προπονητή Μανώλη Πετρουγάκη μπήκε από την αρχή δυνατά και κράτησε σταθερά το προβάδισμα με διαφορά συνεχώς γύρω στους 10 πόντους, με τον αέρα της ομάδας που αρχίζει πλέον να πιστεύει στον εαυτό της. Λίγο προς τα μέσα της 4ης περιόδου η διαφορά έπεσε στους 6 πόντους, αλλά η γνωστή αμυντική μας συνέπεια συνέβαλε στην αποκατάσταση της διαφοράς μέχρι το τέλος. Για μια ακόμα φορά ο Coach στηρίχτηκε και τους 12 παίκτες, με την εκπληκτική περιφερειακή τριάδα Βασίλη - Μιχάλη Ραζή και Παπαδημητρακόπουλο να δημιουργεί συνεχή ρήγματα στην άμυνα των αντιπάλων, με τους ψηλούς μας Μάντζαρη, Νικητάκη, Μπερέτσο, Αριστομένους, Καρπαθάκη να κρατάνε σφραγισμένους τους διαδρόμους προς τη ρακέτα, με την καθιερωμένη πια αλληλοκάλυψή τους, τους Κωνσταντινόπουλο, Παναγιώτου και Παπαπέτρου να κάνουν την πιό ώριμή τους εμφάνιση ως τώρα και τον Τσιγώνια να αποδεικνύει ότι μπορεί να συνεισφέρει όταν χρειαστεί.

 

Σχολιάστε

Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί στο σχολιασμό σας, καθώς οποιοδήποτε προσβλητικό σχόλιο θα διαγράφεται από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.Στο τέλος της φόρμας αυτής θα πρέπει να εισάγετε τη λέξη που σας εμφανίζεται στο γκρι πλαίσιο, για την ασφαλή λειτουργία της εφαρμογής.


24069
Ανανέωση

   

Αγώνες/Εκδηλώσεις  

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ -22/09, 19:30
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΙΜΟΥ
   

Αξίζει να δείτε  

Cis Button Left21Cis Button Right21
Picture5 5
Πρόγραμμα Προπονήσεων 2019-2020
Διαβάστε περισσότερα!
Afisa
Πληροφορίες Εγγραφών
Διαβάστε περισσότερα!
Traxoneslogo
Αποτελέσματα Λαχειοφόρου Αγοράς 2018
Διαβάστε περισσότερα!
   

Προπονήσεις  

   
© traxonesbc.gr - All Rights Reserved