Ροή Ειδήσεων  

5 Club Management 1 First

Διοίκηση


30/08, 18:49
   

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση Συλλόγου

Άλιμος, Μάιος 2014

 

Η Ένωση Τραχώνων – Δία Αλίμου ολοκλήρωσε φέτος το πενταετές πλάνο που είχε σχεδιάσει το 2009-2010. Οι βασικοί του στόχοι ήταν αναπτυξιακοί. Συγκεκριμένα ήταν :

- Η ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη των Ακαδημιών της (Ηλικίες ΠΡΟΜΙΝΙ και κάτω). Η πενταετία έτρεξε με αύξηση 46%!

- Η ενδυνάμωση των αγωνιστικών τμημάτων της και ιδιαίτερα οι μετασχολικές ηλικίες ώστε η ανδρική ομάδα του συλλόγου να μπορεί να στελεχωθεί κατά μεγάλο ποσοστό από αθλητές του. Το τέλος της πενταετίας βρίσκει την ομάδα με 40 αθλητές από 17 έως 22 ετών.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην επίτευξη των ανωτέρω με πρώτους τους αθλητές και τις οικογένειές τους, τον διοικητικό μηχανισμό και τους προπονητές του συλλόγου.

Ο σχεδιασμός του νέου πενταετούς πλάνου βασίζεται στην διατήρηση και βελτίωση της ποιότητας των ανωτέρω επιτευγμάτων και στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του συλλόγου.

Οι άμεσοι στόχοι που μπήκαν είναι:

-          Η Δημιουργία τμήματος μπάσκετ κοριτσιών. Ήδη έχει ξεκινήσει σε πιλοτικό στάδιο και από τον προσεχή Σεπτέμβριο θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη τα τμήματα κοριτσιών του συλλόγου.

-          Η συνέχιση και ενδυνάμωση της πετυχημένης πορείας του τμήματος νέων ανδρών (U22) που ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ ( Ο σύλλογος ήταν ο ένας από τους τρεις συλλόγους της ΕΣΚΑΝΑ που έλαβαν μέρος).

-          Η απορρόφηση μεγάλου αριθμού νέων στην ανδρική ομάδα η οποία επέστρεψε από φέτος στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

-          Η βελτίωση στην οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου με ομογενοποίηση στην προπονητική φιλοσοφία σε όλες τις ηλικίες.

Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων η Διοίκηση του Συλλόγου πήρε τις εξής αποφάσεις:

-          Δημιούργησε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην οποία επέλεξε τον μέχρι σήμερα Υπεύθυνο Ακαδημιών Γιάννη Τσουμπρή ο οποίος είχε μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στο έργο του.

-          Ανέθεσε την τύχη της Ανδρικής Ομάδας και της ομάδας Νέων Ανδρών στους Μ. Πετρουγάκη και Γ. Φαραώ οι οποίοι είχαν την ευθύνη των τμημάτων Νέων Ανδρών και Εφήβων αντίστοιχα την προηγούμενη χρονιά. Η επιλογή του προπονητικού teamεκτός όλων των άλλων, στηρίχτηκε στην πολύ καλή γνώση και διαχείριση τους στις μετασχολικές ηλικίες (18-22) με στόχο τη βελτίωση και ομαλή απορρόφηση των νέων αυτών στην Ανδρική Ομάδα. Στην απόφαση αυτή του συλλόγου για την επίτευξη του ανωτέρω στόχου θεωρήθηκε ως καταλληλότερο το ανωτέρω προπονητικό δίδυμο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασίας με τον Λ. Φώσκολο ως προπονητή της Ανδρικής ομάδας, τον οποίο η διοίκηση ευχαριστεί θερμά για τις προσπάθειές του, το ήθος του, την άψογη συνεργασία και για τη συμμετοχή του στην επιτυχία της ομάδας με την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται με την κάλυψη των κενών της Ανδρικής Ομάδας. Έχουν ήδη ξεκινήσει τα draft του συλλόγου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ για δοκιμές νέων παικτών και στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις μέσα στον επόμενο μήνα.

Παράλληλα μέχρι το τέλος του Μήνα θα έχει ετοιμαστεί το πλάνο για όλα τα τμήματα του συλλόγου και θα έχει συμπληρωθεί το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου.

Ο πλήρης σχεδιασμός θα ανακοινωθεί στην τελετή λήξης της χρονιάς την Κυριακή 15/6/2014 στις 18:30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο του Αλίμου.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                         Η Γ. Γραμματέας

Κ. Φραγκούλης                                   Γ. Κυριακοπούλου

Σχολιάστε

Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί στο σχολιασμό σας, καθώς οποιοδήποτε προσβλητικό σχόλιο θα διαγράφεται από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.Στο τέλος της φόρμας αυτής θα πρέπει να εισάγετε τη λέξη που σας εμφανίζεται στο γκρι πλαίσιο, για την ασφαλή λειτουργία της εφαρμογής.


13208
Ανανέωση

   

Αγώνες/Εκδηλώσεις  

   

Αξίζει να δείτε  

Cis Button Left21Cis Button Right21
Picture5 5
Πρόγραμμα Προπονήσεων 2019-2020
Διαβάστε περισσότερα!
Afisa
Πληροφορίες Εγγραφών
Διαβάστε περισσότερα!
Traxoneslogo
Αποτελέσματα Λαχειοφόρου Αγοράς 2018
Διαβάστε περισσότερα!
   

Υποστηρικτές  

   

Προπονήσεις  

   
© traxonesbc.gr - All Rights Reserved