Ροή Ειδήσεων  

5 Club Management 1 First

Διοίκηση


30/08, 18:49
   

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το χθες, το σήμερα και το αύριο του συλλόγου….

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το σωματείο μας «Ένωση Τραχώνων – Δίας Αλίμου» προέκυψε το 2004 έπειτα από τη συγχώνευση δύο τοπικών σωματείων καλαθοσφαίρισης του Αλίμου και συγκεκριμένα της περιοχής του Άνω Καλαμακίου. Το σωματείο «Α.Ο. Δίας Αλίμου» απορρόφησε το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. Τραχώνων, ιστορικού σωματείου της περιοχής με δραστηριότητα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο βόλεϊ γυναικών.

Από τότε τα χρώματα του συλλόγου είναι το λευκό και το μπλέ.

Πρώτος πρόεδρος του ενιαίου συλλόγου ο Παναγιώτης Γκαμπλιάς, μέχρι τότε πρόεδρος του Α.Ο. Δία Αλίμου. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος που παραμένει μέχρι και σήμερα στο πλευρό του συλλόγου παρά το γεγονός ότι δεν ασχολείται πλέον με τα διοικητικά του συλλόγου. Τον διαδέχθηκε στην προεδρεία ο Νίκος Ορφανιώτης που επίσης στηρίζει το σύλλογο μέχρι σήμερα όπως μπορεί χωρίς να ασχολείται επίσης με τη διοίκηση του συλλόγου. Από το καλοκαίρι του 2007 πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Κώστας Φραγκούλης.

Από την ίδρυση του συλλόγου μέχρι σήμερα έχουν περάσει πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι από τη διοίκηση που προσέφεραν ο καθένας με τις δυνάμεις του έτσι ώστε το σωματείο να είναι υγιές και με ανοδική πορεία.

Η σημερινή διοίκηση ευχαριστεί όλους όσους έχουν κοπιάσει για να κοσμεί η «’Ενωση Τραχώνων - Δίας Αλίμου» τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού με την παρουσία της.

Όλα αυτά τα χρόνια τόσο η ανδρική ομάδα όσο και τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα (μίνι, παμπαίδες, παίδες, έφηβοι) παρουσιάζονται αξιόμαχα στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ (Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής), έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα κατηγοριών και λοιπές διακρίσεις.

Τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση σε παιδιά με αποτέλεσμα να εκπαιδεύονται περίπου 200 παιδιά από ηλικία 5 έως ηλικία 18 ετών. Στα τμήματα αυτά δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, με προγράμματα από έμπειρους προπονητές που επιβλέπουν και ασχολούνται καθημερινά με τα παιδιά.

Ο σύλλογος, με συνέπεια και εργατικότητα όλα αυτά τα χρόνια, έδωσε και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά της γειτονιάς να αθληθούν σωστά προσφέροντας τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους , να αναπτυχθούν σαν προσωπικότητες, να μάθουν τον ομαδικό τρόπο δουλειάς και να κατανοήσουν πως μόνο αγωνιζόμενα μπορούν να επιτύχουν τους στόχους της ζωής τους.

Τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνουν τον υγιή ανταγωνισμό , τη χαρά της νίκης αλλά και την αποδοχή της ήττας. Το σημαντικότερο όμως που δίνει ο αθλητισμός είναι το κίνητρο για μια ζωή μακριά από την απομόνωση και τον ατομισμό.

Ο στόχος λοιπόν του συλλόγου και της διοίκησης είναι να διαμορφώσει νέους «μαχητές» της ζωής που θα παλεύουν αδιάκοπα για ένα καλύτερο μέλλον!!!

 

I Love My Team

   

Αγώνες/Εκδηλώσεις  

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ -24/11, 20:35
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΙΜΟΥ
   

Αξίζει να δείτε  

Cis Button Left21Cis Button Right21
Picture5 5
Πρόγραμμα Προπονήσεων 2019-2020
Διαβάστε περισσότερα!
Afisa
Πληροφορίες Εγγραφών
Διαβάστε περισσότερα!
Traxoneslogo
Αποτελέσματα Λαχειοφόρου Αγοράς 2018
Διαβάστε περισσότερα!
   

Υποστηρικτές  

   

Προπονήσεις  

   
© traxonesbc.gr - All Rights Reserved